Gelegen in België, dichtbij Luik en Namen.


Gelegen in België, aan de rand van de Ardennen. Dit opvallende domein met haar bijzondere kasteel uit de 18e eeuw ligt midden in een regionaal natuurpark en heeft drie visvijvers, twee zwembaden en een onvergetelijke speeltuin.

De camping ligt op 40 km van Luik, in een gebied dat bekend staat om haar vele bierbrouwerijen en de chocoladeproductie.

Het domein « L’Hirondelle » (65 hectare), gelegen in het hart van het beschermde Parc Naturel des Vallées de la Burdinale et de la Mehaigne, bevindt zich in een regio waar kastelen en kasteelboederijen uw aandacht trekken. 

Het Parc Naturel, gelegen in een driehoek gevormd door de steden Huy, Andenne en Hannut, heeft zijn naam te danken aan de twee rivieren die er omheen slingeren, de Burdinale en de Mehaigne. Er zijn verschillende bewegwijzerde wandelingen voor u beschikbaar.

Dankzij de ligging kunt u genieten van de volgende attracties:
- De stad Huy, het kasteel van Modave, het kasteel van Jehay
- De kleinste stad van België, Durbuy
- De vallei van de Maas tussen Namen en Dinant (de Tuinen van Annevoie, grotten en de burchten van Namen en Dinant, Kasteel van Vêves)
- De abdij van Maredsous, Leffe of Rochefort voor een heerlijk abdijbier
- Actief in de omgeving: de afdaling van de Ourthe, Lesse of een bezoek aan de Grotten van Han-sur-Lesse,
- Luik - Spa - de watervallen van Coo - Hoge Vennen ...
- Vijftig kilometer aan wandel- en fietspaden in het "Parc Naturel".

Voor de sportievelingen is er ter plaatse: twee tennisbanen « hardcourt », een voetbalveld, multisportterrein, jeu de boules en tafeltennis. Drie forellen visvijvers zijn gelegen aan de rand van het bosgebied.

Voor de kampeerders:
De sanitairgebrouwen beschikken over warme douches en wasbakken voor groenten. Voor campers is er een camperverzorgingsstation waar men water kan afvoeren.

HET WATERPARK VAN DE CAMPING ENKEL TOEGANKELIJK VOOR CAMPINGGASTEN - Buitenzwembad geopend van mei en tot begin september.

- 3 buitenzwembaden

- 1 verwarmd binnenzwembad

- Verwarmd en overdekt peuterbad

- 12 glijbanen 

- De 'Spacebowl' is een te gekke glijbaan! Toegang voor personen vanaf 1.40m.

- De 'Racer' voor race wedstrijdjes! Er zijn 3 banen (geheel veilig), maar de snelste wint!

- De 'Turbolance' laat je van een steile helling glijden met een band! Toegang voor personen vanaf 1.40m.


wifi GRATIS Wifi in de bar of op de receptie van de camping   animaux Huisdieren toegestaan (onder voorwaarden) pass_camping Camping Pas, €15/nacht voor een kampeerplaats in het laagseizoen
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 's.id as debugperso5, SELECT s.id,m.nom,m.date, str_to_date(date, '%d/%m/%Y') as ' at line 1